Belgium

PRGX Belgium, Inc werd in 2002 opgericht in België als een geregistreerd filiaal en biedt recovery audits en op resultaten gebaseerde transactiecontrolediensten aan vooraanstaande bedrijven in België. PRGX was meer dan 40 jaar geleden al pionier in recovery auditing.

Wij onderzoeken procure-to-pay gegevens om verloren winsten te bespeuren als gevolg van teveel betaalde bedragen, dubbele betalingen of de niet-nakoming door leveranciers van overeengekomen contractvoorwaarden of interne beleidslijnen. Vervolgens werken wij samen met leveranciers in naam van onze klanten om de tegoeden terug te winnen.

Bij een recovery audit bekijkt de bedrijfsrevisor de gegevens van de klant om voorkomende fouten zoals teveel betaalde bedragen en dubbele betalingen te identificeren, en helpt deze verliezen terug te vorderen en leveranciers zo min mogelijk tegen de haren in te strijken. PRGX heeft meer dan 350 klanten wereldwijd in een verscheidenheid aan sectoren, met bedrijven van verschillende grootten. Onze deskundigen hebben ervaring met de meeste ERP-omgevingen en organisatiestructuren en kunnen snel en doeltreffend de vereiste gegevensbestanden identificeren en hanteren met respect voor het beleid en de richtlijnen van elke klant.

Wij gebruiken zelf ontwikkelde software en bewezen auditingtechnieken voor de controle van debiteuren, procurementdatabanken en aanverwante facturen, aankooporders, correspondentie met kopers en documenten voor verzending/ontvangst om verloren winst te identificeren wegens teveel betaalde bedragen of te lage kortingen. Het is ons doel om deze winsten zo snel en doeltreffend mogelijk terug te krijgen en klanten te helpen hun processen te verbeteren en kosten te verlagen, zonder de plaatselijke gebruiken en wetgevingen uit het oog te verliezen.

PRGX Belgium, Inc. is een dochtermaatschappij van PRGX Global, Inc., de wereldleider in recovery audit en de pionier in Profit Discovery™: een unieke combinatie van audit, analyse en advies om klanten te helpen betere financiële prestaties te behalen

HAVE QUESTIONS?

CONTACT US

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CONTACT INFORMATION

PRGX Global, Inc.

ADDRESS
600 Galleria Parkway, Suite 100, Atlanta, GA 30339
PHONE
1-888-799-7976