Netherlands

PRGX Nederland B.V. is een dochteronderneming van PRGX Global, Inc., de wereldleider sinds 40 jaar in Recovery Audit en daarenboven de pionier in Profit Discovery™: een unieke combinatie van audit, analyse en advies en dit met als doel om klanten te helpen betere financiële prestaties te behalen.

Tijdens een Recovery Audit herbekijkt de auditor de “Procure-To-Pay “gegevens van de klant om voorkomende fouten zoals teveel betaalde bedragen, dubbele betalingen of de niet-nakoming door leveranciers van overeengekomen contractvoorwaarden en inbreuken op interne beleidslijnen te identificeren. Vervolgens staan wij in voor de recuperatie van deze tegoeden bij de desbetreffende leveranciers, natuurlijk verliezen wij hierbij niet de relatie klant – leverancier uit het oog.

PRGX heeft meer dan 350 klanten wereldwijd in een verscheidenheid aan sectoren, met bedrijven van verschillende grootte.

Onze professionals hebben ervaring met de meeste ERP-omgevingen en organisatiestructuren en kunnen snel en doeltreffend de vereiste gegevensbestanden identificeren en verwerken. Hierbij respecteren we de procedures en de richtlijnen van onze klanten.

Met behulp van zelf ontwikkelde software en bewezen auditingtechnieken beoordelen onze auditors betalingsgegevens, aankoopdata, facturen, aankooporders, correspondentie inkopers en andere ontvangst- en verzendingsdocumenten met als enig doel om verloren winsten te kunnen terughalen. Het is ons doel om deze zo snel en doeltreffend mogelijk terug te vorderen en als dusdanig onze  klanten te helpen om enerzijds hun processen te verbeteren en anderzijds hun kosten te verlagen, zonder daarentegen de plaatselijke gebruiken en wetgevingen uit het oog te verliezen.

HAVE QUESTIONS?

CONTACT US

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CONTACT INFORMATION

PRGX Global, Inc.

ADDRESS
600 Galleria Parkway, Suite 100, Atlanta, GA 30339
PHONE
1-888-799-7976