Denmark

Denmark

PRGX Denmark, Filial af PRGX Scandinavia, Inc. (dansk afdeling) blev etableret i 2004 og tilbyder ’recovery audit’ og  resultorienteret gennemgang af transaktioner for ledende virksomheder i Danmark. PRGX lancerede ’recovery audit’ for over 40 år siden. Vi gennemgår indkøbsdataene for at opdage tabt indtjening på grund af overbetaling, dobbelt betaling og leverandørers manglende overholdelse af de kontraktmæssigt aftalte salgsbetingelser eller interne politikker. På vore klienters vegne arbejder vi med leverandører for at tilbageføre skyldige beløb.

 

Ved en revision gennemgår revisoren klientens data for at finde frem til over- og dobbeltbetalinger på grund af fejl og hjælper med at hente tabene ind igen uden at trække for store veksler på klientens forhold til sine leverandører. PRGX’s over 350 kunder på verdensplan repræsenterer et bredt udsnit af sektorer og virksomhedsstørrelser. Vore medarbejdere har erfaring med de fleste ERP-miljøer og organisatoriske strukturer og kan effektiv identificere og behandle de nødvendige datafiler med respekt for hver enkelt kundes politikker og retningslinjer.

 

Ved hjælp af proprietær software og prøvede revisionsteknikker gennemgår vore revisorer kreditorbogholderiet og indkøbsdatabaser samt de dertilhørende fakturaer, købsordrer, salgskorrespondance og forsendelses-/modtagelsesdokumenter for at finde frem til tabt indtjening på grund af overbetaling eller for små fradrag. Det er vor mål at tilbageføre disse denne kapital hurtigt og effektivt og at hjælpe vore kunder med at forbedre deres processer og sænke omkostningerne, mens vi tager højde for nationale praktikker og reguleringer.

 

PRGX Denmark, Filial af PRGX Scandinavia, Inc. er et datterselskab af PRGX Global, Inc., verdens førende udbyder inden for resultatorienteret revision og Profit Discovery™, den unikke kombination af revision, analyse og rådgivning, der forbedrer kundernes økonomiske præstation.

HAVE QUESTIONS?

CONTACT US

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CONTACT INFORMATION

PRGX Global, Inc.

ADDRESS
600 Galleria Parkway, Suite 100, Atlanta, GA 30339
PHONE
1-888-799-7976